Over Dutchen

In een tijd waarin we altijd bereikbaar en constant in beweging zijn, is het belangrijk om af en toe eens de tijd te nemen om helemaal op te laden.


Even heerlijk ontspannen en het hoofd leegmaken in een luxe omgeving, dichtbij de natuur en zonder afleiding. Een verfrissende duik nemen in het prachtige Lauwersmeer, fietsen over de Waddeneilanden, de tijd nemen om samen uitgebreid te koken, een knus haardvuur maken, lekker bubbelen in een jacuzzi: de ultieme ontspanning!


Herkenbaar? Dit gevoel van ontspanning delen wij graag met onze Dutchen-gasten. Wat maakt Dutchen daarin uniek? De basis hiervoor zijn de fantastische locaties en de verrassende huizen. Daarnaast: niets is zo relaxed als ergens aankomen waar alles al geregeld is en alles voorhanden is. Een vriendelijk ontvangst met een lokaal tintje en leuke lokale tips, allemaal met het herkenbare Dutchen gevoel...life is good: enjoy it!

 

Schitterende parken aan de Nederlandse kust

Sinds 2010 ontwikkelen wij ons als een succesvolle vrijetijdsoperator voor luxe logies en spelen in op de groeiende vraag naar luxe vakantie-onderkomen. Dutchen beschikt over een bewezen, solide organisatie en is inmiddels zeer ervaren met het beheren van luxe woningen en parken.Een tweede thuis

We zijn ervan overtuigd dat wanneer onze gast aan een korte of langere vakantie toe is, de gast niet alleen ‘weg van huis’ wil zijn, maar op zoek is naar een totaalbeleving middels een comfortabel ‘tweede thuis’ in een prachtige omgeving.

 

Service & comfort

Tijdens het verblijf bieden we onze gast optimaal service en comfort; we inspecteren onze vakantiehuizen zelf op reinheid, we dragen zorg voor een uitstekende kwaliteit van het bedlinnen en er is altijd de mogelijkheid om ons aan te spreken op eventuele onvolkomenheden: persoonlijke aandacht als extra service, zoals het een hotel betaamt.


Uitbreiding naar het buitenland

Onze zoektocht naar de mooiste locaties beperkt zich niet tot Nederland. Ook in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Finland bieden we inmiddels luxe vakanties aan en zijn we projecten aan het ontwikkelen.

Werksfeer bij Dutchen

Dutchen medewerkers zijn doeners, enthousiast, flexibel en gedreven. Werken bij Dutchen betekent kwaliteit en service leveren, de gast centraal stellen en mee kunnen groeien naar een hoog niveau om onze gasten een buitengewone beleving te bezorgen.


Op ons hoofdkantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken inmiddels zo’n 30 collega’s keihard aan de toekomst van Dutchen. We zijn verspreid over verschillende afdelingen en werken nauw samen aan al onze gezamenlijke projecten. Met alle medewerkers bij elkaar zijn we met ongeveer 80 collega's, verspreid over IT, Marketing, Support, Beheer, Facilitair en nog meer afdelingen.


De lijntjes bij Dutchen zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier.


Iedere donderdagmiddag organiseren we een ‘little Friday’: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Dat wil ook nog weleens na de lunch gebeuren... Deze informele momenten worden – naast dat het heel gezellig is - gebruikt om elkaar bij te praten over lopende projecten en personele mededelingen.