Voor de brasserie van ons Boutique hotel Bleecker in Bloemendaal zijn wij op zoek naar een bevlogen horecaondernemer

Smaakmaker (Ontbijtkok)

Bleecker Coffee & More is gevestigd in Hotel Bleecker in Bloemendaal. In de brasserie van hotel Bleecker wordt onder de bezielende leiding van de ontbijtkok 7 dagen per week ’s ochtends ontbijt geserveerd voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf. Naast een heerlijk ontbijt kun je bij Coffee & More ook terecht voor de meest smakelijke koffie’s, huisgemaakte zoetigheden en verschillende soorten smoothies. Het assortiment wordt ook to go aangeboden.

Wat ga je doen?

Voor onze hotelgasten zijn we op zoek naar een ontbijtkok die zorgt voor een fantastische start van de dag voor onze gasten. Kwaliteit en gastvrijheid staan daarbij als vanzelfsprekend centraal. In deze afwisselende functie heb je veel invloed op de kaart, die bedenk jij! Er is veel contact met de gasten want in deze zelfstandige functie bereid en serveer je de gerechten ook zelf. Op drukke momenten zijn er collega’s met wie je dit samen doet. De keuken is het domein van de ontbijtkok jij zorgt ervoor dat de voorraad op orde is, de keuken schoon is en de voorschriften worden nageleefd.

 

Wat wij vragen:

Wie zoeken wij?
  • Je bent een foodie
  • Je voelt je als een vis in het water in de keuken
  • Je bent gastvrij en maakt het verschil in de bediening
  • Je steekt graag je handen uit je mouwen
  • Je bent flexibel inzetbaar (ochtend en weekend)
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent dienstbaar ingesteld en maakt het anderen graag naar de zin
  • Je bent een teamplayer met een ondernemende instelling
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Bloemendaal
  • Je bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne en BHV of bereid om deze te halen
  • Je bent op de hoogte van richtlijnen van veiligheid, Arbo en HACCP of bereid om hier bekend mee te raken

    Wat bieden wij?
  • Een fulltime baan, maar parttime is bespreekbaar
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een informele en dynamische werkomgeving
  • Werken in een klein en enthousiast team
  • Veel vrijheid en ruimte voor ideeën
  • Beloning volgens de Horeca CAO