In onze dynamische en groeiende organisatie krijg je de uitdagende opdracht om twee business cases op te stellen. Ben je enthousiast, flexibel en vind je het leuk om in een jong en groeiend bedrijf ervaring op te doen? Dan zijn wij de stageplek voor jou!

Stage Bedrijfskunde Dutchen

Voor onze locatie in Haarlem zoeken wij een enthousiaste stagiair!

Bij Dutchen is het Fijn, Puur en Anders. We ontwikkelen en verhuren luxe vakantiehuizen en villa’s op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. De villa’s zijn luxueus ingericht en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. Het hoofdkantoor, gevestigd in Haarlem, is een inspirerende locatie waar met een groeiend, jong team gewerkt wordt aan de verdere uitbouw van de organisatie. Werken bij Dutchen betekent kwaliteit en service leveren, de gast centraal stellen en mee kunnen groeien naar een hoog niveau om onze gasten een buitengewone beleving te bezorgen.

Wat ga je doen?


In onze dynamische en groeiende organisatie krijg je de uitdagende opdracht om twee business cases op te stellen. Voor een nieuw te ontwikkelen locatie in het midden van het land gaan we boot- en fietsverhuur aanbieden aan onze gasten. Tijdens jouw stage breng je in kaart welke aanbieders er op de markt zijn, welke type boten en fietsen geschikt zijn voor verhuur en passend zijn bij onze brand. Op basis van de business case vraag je offertes op en wordt een aanbesteding in gang gezet. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig iets van betekenis op te zetten voor de organisatie. Als jouw stage is afgerond staat er een professionele organisatie voor boot- en fietsverhuur.

Wat heb je in je mars?


Je bent enthousiast en een aanpakker, je bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om in een jong en groeiend bedrijf ervaring op te doen. Je bent pro actief ingesteld en gaat recht op je doel af. Je haalt voldoening uit de samenwerking met collega’s, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat zoeken wij?


  • Student die een HBO opleiding volgt, bijvoorbeeld een opleiding Hogere Hotelschool, Small Business, Bedrijfskunde of Facilitaire Dienstverlening
  • Ervaring opgedaan met het opstellen van een business case
  • Kan goed overweg met cijfers
  • Microsoft Office kent voor jou geen geheimen
  • Wat hebben wij jou te bieden?


    Wij bieden je een interessante stage voor de duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden tot eigen initiatief en zelfstandigheid. Je komt te werken in een dynamische leer- en werk omgeving op ons mooie nieuwe kantoor aan het Spaarne in Haarlem. Op donderdagen sporten we onder leiding van een personal trainer en hebben we eens in de maand een gezellige kantoorborrel. Om stoom af te blazen kun je een collega uitdagen voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of snooker. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding van €500,- per maand.