Dutchen is op zoek naar een stagiair bouwkunde of architectuur om ons ontwikkelteam in Haarlem te komen versterken. Ben je enthousiast, flexibel en vind je het leuk om in een jong en groeiend bedrijf ervaring op te doen? Dan zijn wij de stageplek voor jou!

Stage Bouwkunde/ Architectuur

Voor onze locatie in Haarlem zoeken wij een enthousiaste stagiair!

Bij Dutchen is het Fijn, Puur en Anders. Dutchen biedt luxe vakantiehuizen en villa's op bijzondere vakantieparken aan de kust, op de Wadden en nabij prachtige natuurgebieden. De villa's zijn luxe ingericht en de service tijdens het verblijf is van hoog niveau. Het hoofdkantoor, gevestigd in Haarlem, is een inspirerende locatie waar een groeiend team werkt aan de verdere uitbouw van de organisatie. Onze medewerkers kenmerken zich als hands-on, enthousiast, flexibel en gedreven. Hostmanship is een belangrijke drijfveer voor alle collega's. Werken bij Dutchen betekent kwaliteit en service bieden, de gast centraal stellen en naar een steeds hoger niveau willen groeien om onze gasten een bijzondere ervaring te bezorgen.

Wat ga je doen?


Dutchen is op zoek naar een stagiair bouwkunde of architectuur om ons ontwikkelteam in Haarlem te komen versterken. Het is telkens weer een uitdaging het ontwerp van onze vakantiewoningen aan te laten sluiten bij het specifieke landschap waar de woningen worden gerealiseerd. Onze woningen zijn herkenbaar aan hun onderscheidende architectuur welke in eigen beheer worden ontwikkeld. Je werkt als teamlid van het design- en development team aan projecten in verschillende ontwerpfasen door middel van tekenen, renders- en presentaties maken.

Wat heb je in je mars?


 • Je bent een architectuur- of bouwkunde student in afstudeer- of masterfase.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je kunt niet wachten om ervaring op te doen in een dynamische omgeving.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels, kennis van het Nederlands is een pluspunt.
 • Je kunt goed samenwerken en maakt graag deel uit van een team.
 • Je beschikt over sterke grafische- en tekenvaardigheden’.
 • Je hebt veel ervaring met de volgende software:
  - 3D-modellering met Rhino en 2D opstellen en detailleren. Basiskennis van constructiedetails is belangrijk.
  - Renderen met V-Ray / Corona of andere gelijkaardige software (Enscape / 3DS Max of andere software is een pluspunt)
  - Adobe Suite (voornamelijk Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • Wat hebben wij jou te bieden?


  We bieden je een interessante stage met diverse mogelijkheden en waar veel ruimte is voor persoonlijk initiatief. We bieden een marktconforme stagevergoeding. Je doet ervaring op in een dynamische leer- en werkomgeving. Je wordt begeleid door een team van ervaren en ambitieuze professionals. en dat we die in eigen beheer uitwerken in ons design en development team.