Interieur- en designbureau Hinabaay staat voor “Heaven Is Not Above But All Around You” en is dé partij bij de ontwikkeling en uitvoering van interieurprojecten voornamelijk in de recreatiebranche.

Stage Human Resources Management Dutchen (Haarlem)

Voor onze vestiging in Haarlem zoeken wij een enthousiaste HRM-stagiair!

Wat ga je doen?

In onze dynamische en groeiende organisatie krijg je een eigen takenpakket bestaande uit dagelijks terugkerende werkzaamheden op het gebied van werving & selectie, verlof en verzuim en in- door- en uitstroom. Naast deze taken is er nog ruimte om ervaring op te doen met projectmatig werken. Samen met jou bepalen we waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Te denken valt aan projecten op het gebied van arbeidsvoorwaarden, onboarding, werkplekinrichting en HR Analytics. Onder de vleugels van de HR manager krijg jij de ruimte om verder te groeien en iets van betekenis op te zetten voor de organisatie.

 

Wat heb je in je mars?

Je bent enthousiast en een aanpakker, je bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om in een jong en groeiend bedrijf ervaring op te doen. Je werkt secuur en discreet. Je haalt veel voldoening uit de samenwerking met collega’s, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Voor de stage zoeken wij studenten op HBO-niveau op het gebied van HRM / Personeel & Arbeid.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een interessante stage met veel mogelijkheden tot eigen initiatief en zelfstandigheid. We bieden een marktconforme stagevergoeding. Je komt te werken in een dynamische leer- en werk omgeving. Je wordt begeleid door een ervaren HR Manager.