Interieur- en designbureau Hinabaay staat voor “Heaven Is Not Above But All Around You” en is dé partij bij de ontwikkeling en uitvoering van interieurprojecten voornamelijk in de recreatiebranche.

Stage Interieur en Design

Interieur- en designbureau Hinabaay staat voor “Heaven Is Not Above But All Around You” en is dé partij bij de ontwikkeling en uitvoering van interieurprojecten voornamelijk in de recreatiebranche. De grote betrokkenheid bij de projecten en het uitgebreide netwerk van leveranciers maken dat er altijd een juiste match van inrichting en wensen tot stand komt. Het kantoor, gevestigd in Haarlem, is een inspirerende locatie waar met een groeiend, jong team gewerkt wordt aan de verschillende opdrachten voor projectinrichting.

Voor ons kantoor in Haarlem zoeken wij een enthousiaste stagiair(e)!

Wat ga je doen?

We bieden je een interessante stage met veel mogelijkheden tot eigen initiatief. Je draait mee met het team en je werkt samen met collega’s projectvoorstellen uit. Je bent betrokken bij het proces van ontwerp, voorstel en realisatie. Je takenpakket wordt afgestemd op je werkervaring, zelfstandigheid en persoonlijke wensen. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

 

Wat heb je in je mars?

Je volgt opleiding op het gebied van interieur en design en je zit in je vierde jaar. Je bent creatief, hands on en flexibel. Je bent bekend met Vectorworks, SketchUp en Photoshop/Indesign. Je beschikt over een eigen laptop.